Jolande

Over Jolande

Elk huisje heeft zijn kruisje. In 4 muren weet je jammer genoeg niet wat er allemaal af speelt. Was dit maar zo dan konden we er een tv serie van maken en bij mij thuis lukt dat onderhand ook wel.

Mijn kruisje zou ik jou vertellen, ik ben Jolande ben 32 altijd gewerkt nooit aan kinderwensen gedacht een relatie van 8 jaar waar ik wel een beetje klaar mee ben.
Geen sympathieke man thuis zitten die eens iets gaat ondernemen met mij door de weeks in de avond of in het weekend kan alleen maar antwoorden met ja mmm en nee en daar word ik onderhand wel een beetje moe van. Je zou zeggen doe niet zo moeilijk mens ga uit elkaar. Maar tja dat doe je ook niet zomaar daarom wil ik eens voelen hoe het plezier met een andere man is en hoe het zou zijn om weer eens liefde van een andere man te krijgen.

Tijd door de weeks na dat ik de winkel heb gesloten ( heb een eigen bedrijf namelijk ) of in het weekend op zondag.

Hoor graag wat in mijn mail als je meer van je zou willen weten. Groetjes, Jolande uit RodenLeeftijd: 32     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Groningen     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Jolande?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact