Rita

Over Rita

Dit is de laatste keer dat ik het via deze weg probeer, heb al 2 keer een blauwtje gelopen omdat ze het nodig vonden mij in de maling te nemen dus ik pak het nu even anders aan.
Mijn naam is Rita en ben een 73 jarige vrouw die al een paar jaar als weduwe door het leven gaat.
Ik wil alleen maar fijne intimiteiten en meer vraag ik ook niet, een huwelijk of samenwonen hoeft niet meer voor mij , maar zal het wel fijn vinden om een vriend te hebben voor net die extra dingen. Gezelligheid, knuffen en seks want mijn libido staat nog vrij hoog!
Ik ben geen vrouw om zomaar 1 nummertje mee te maken , als ik ergens voor ga dan wil ik er ook voor gaan en zoek dus echt iemand waar ik regelmatig bij kan zijn of bij mij en dat we samen kunnen genieten.
Graag ook alleen reageren als je echt serieus bent en dat met mij aan wil gaan.
Leeftijd en uiterlijk niet belangrijkLeeftijd: 73     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Rita?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact