Soralina

Over Soralina

Hallo daar!! Mijn naam is Soralina en wil me even voorstellen? Ik woon in Nijkerk en ben 27 jaren jong, werk bij een aannemersbedrijf in Hoevenlaken als secretaresse en voor de rest woon ik lekker alleen in mijn leuke ingerichtte woning.
Helaas ben ik de ware nog niet tegengekomen dus ik ben als het ware aan het fladderen , ook wel een affaire met mijn baas gehad maar dat heb ik gestopt.
Nu zoek ik een seks buddy die met mij mijn wensen wil vervullen , ik ben nogal extreem en daar ben ik dan ook wel gelijk eerlijk over.
Mijn wens is namelijk samen met mijn seksbuddy heerlijke poep en plas sessies te houden. Zo dat is eruit haha sorry als je nu misselijk wordt maar echt dat lijkt mij zo geil!
Zal eerlijk zijn ik plas en poep ook wel eens in mijn slipje het is een gevoel dat ik niet eens kan omschrijven maar ik hou er zo van!!
Nou snap ik heel goed dat lang niet iedereen hiervan gediend is maar misschien is er 1 iemand die daar wel oren naar heeft en daar ben ik nu naar op zoek!
Hou je ook van het extreme en is het misschien ook je wens dan kunnen wij heel veel plezier samen gaan krijgen!
Ik laat het voor nu gewoon even op mij afkomen ;)
XxXLeeftijd: 27     Haar kleur: Zwart     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Lichtbruin 

Direct een berichtje sturen naar Soralina?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact